Smullen maar!

De eerste digitale proevertjestocht is een feit. Afgelopen vrijdag mocht Annita Het Inloophuis van Mol verwelkomen in De Witte Meren. Het inloophuis is een informatie- en ontmoetingspunt voor mensen met geheugenproblemen en hun naasten. Een twintigtal mensen luisterde geboeid naar de uitleg van Annita over de streekprodukten en streekproevertjes. Tussendoor werden aan de hand van een diareportage mooie oude foto’s van Mol getoond. Annita leefde zich helemaal uit in haar rol van o.a. Napoleon, een dienstmeisje enz…

En natuurlijk mochten de bezoekers ook proeven en genieten van allerlei Molse lekkernijen.
Kipkap, smout, Molse Mollekes, zandkoekjes, Molse Mokka en nog veel meer…

Iedereen ging tevreden naar huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *