Over ons

De Molse gidsenkring is een kring van 14 gediplomeerde gidsen die, al meer dan 35 jaar lang, rondleidingen en rondritten verzorgen in Mol en omgeving. De vakkennis, het enthousiasme en de gedrevenheid van onze gidsen maakt van verenigingsactiviteiten, bedrijfsuitjes, vriendenreĆ¼nies of familiebijeenkomsten een waar succes. De rondleidingen en bezoeken o.l.v. de Molse gidsenkring staan garant voor leuke herinneringen aan Mol en omgeving.

Wat ons logo betreft? We kozen voor een open kring daar wij proberen om op regelmatige basis ons aanbod te verruimen. We kozen uiteraard ook voor de kleuren van onze gemeente: Groen, blauw en geel staan voor de groene omgeving, de helblauwe meren en het quartzand.

De Molse gidsenkring werkt heel nauw samen met de Dienst Toerisme Mol. Als kring zijn wij aangesloten bij de Federatie van Toeristische Gidsengroeperingen (FTG).  Voor de uitvoering van ons aanbod werken wij volgens de officiĆ«le tarieven van Toerisme Vlaanderen.

Wat bezoekers zeggen?

“De ‘Bunkerwandeling’ was een zeer aangename uitstap, met uitleg van een gepassioneerde gids, die de hele groep begeesterde met de verhalen over de gebeurtenissen tijdens WOII. Hij heeft kennis van zaken, was zeer goed gedocumenteerd.” 

M. Van Reusel – VDAB-Werkwinkel

Neem zeker eens een kijkje op onze Facebook pagina!

De gegevens van deze website en diens bezoekers worden beschermd via ons Privacy Beleid.